Comedyklubben

Vi præsenterer LASSE MADSEN – PHILIP DEVANTIER – VALDEMAR PUSTELNIK

Lasse Madsen er en af de største nye stjerneskud på den danske stand-up scene.

Især på Instagram har hans sjove videoer samlet et stort publikum, men han har længe bevist, at han er så meget mere end sjove videoer, og med sit seneste oneman show spillede han for fulde hus over hele landet.

Lasse Madsen især er kendetegnet ved sin jyske charme, stærke jokes og ektraordinære gode improvisation. Han var æsel ved Zulu Comedy Galla 2017 og har haft succes på DR Ultra Snydt med Mahamad Habane, der opnåede en nominering til TV Prisen. Hjemmebanen er på stand-up scenen, og det viser han tydeligt! Han er altid en garanti for et godt stand up show.

Phillip er indbegrebet af funnybones. Han serverer sine finurlige og let genkendelige fortællinger fra hverdagen med stor indlevelse og selvironi – og fyrer jokes af i så højt et tempo, at der er reelt fare for at få mavekneb af grin.

Phillip har levet af at lave stand-up siden 2016. I 2018 vandt han DM i Stand-up. Han har siden da været optrådt på klubscener i hele landet, optrådt til Red Barnets årlige velgørenhedsshow og haft sin egen Danmarksturne.

Valdemar er aftenens vært og står for at hygge og guide publikum igennem showet.

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spillede i 2019 og 2020 sit seneste show “Dansk, danskere”.

 

Date

13 apr 2023
Expired!

Time

Døre kl.19
20:00

Pris

135 kr.

Læs mere

Køb billet

Sted

Kulturforeningen Pakhus8
Havnepladsen 8, 4720 Præstø
Kulturforeningen pakhus8 · Havnepladsen 8 · 4720 Præstø | Webdesign: Rydendahl Mediegrafisk, Præstø