FAZE`N`MIR

FAZE’N’MIR MED SIMON HØIRUP

Publikum kan glæde sig til en skøn live oplevelse når erfarne  FAZE´N´MIR udfolder deres tankevækkende musikalske univers i selskab med den anerkendte instrumentalist Simon Høirup.

Ensemblet, der dribler hjemmevant rundt i jazzet blues,folk og gospel, startede samarbejdet i 2015.  I de forløbne år har ensemblet spillet mange live events, på spillesteder, musikforeninger, festivaler, caféer i Danmark og Sverige.

Det scenevante band har høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog.

Duoen FAZE`N`MIR  baserer sig hovedsageligt på Mir Bredberg Weber’s lyriske sange, som hun fortolker med sin særegne stemme, der med esoterisk varme på samme tid er insisterende og intim.

Teksterne, som Mir  har skrevet hovedparten af, er sært, dejligt dragende, food for thought…

Udover at synge spiller Mir klaver, orgel og harmonika.

Henrik ”Faze” Nybo, sang/guitar/dobro/mandolin, har i mange år været en aktiv del af  folk/bluesscenen. Henrik tilfører duoen det mere pågående og blå. Hans vokal er en stærk og fast del af duoens lyd. Henrik er tro mod genren og spiller med stor autenticitet og troværdighed.

Simon Høirup’s melodiske og bluesy guitarspil smelter fint sammen med duoens folk, jazz og americana baserede musik og løfter musikken til nye højder.

Repertoiret er egne kompositioner, krydret med numre, publikum har glemt, de kender.

Med den gode melodi i centrum, fylder trioens varme lyd rummet.

FAZE´N`MIR havde release/debut på deres fulde album  “Live out Loud” i januar 2023

 

Date

14 jun 2024
Expired!

Time

Dørene åbner kl.19
20:00

Pris

125 kr.

Læs mere

Køb billet

Sted

Kulturforeningen Pakhus8
Havnepladsen 8, 4720 Præstø
Kulturforeningen pakhus8 · Havnepladsen 8 · 4720 Præstø | Webdesign: Rydendahl Mediegrafisk, Præstø