Fredagscafé # 3 – Thomas Pedersen

”Han fik Peter Ålbæk til at se træt og opgivende ud da kan kom ind på scenen med sin guitar og en rød kasket på hovedet.
Men et par minutter senere indrømmede den pølsespisende Herfølgefan, at “Den kraftedme gik ind med søstøvler på” og det kolde stenhjerte
var tøet fuldstændigt op. Thomas nåede til finalen i Dr’s Talent 2008. Med sin helt egen fortolkning af alle de største klassikere og hans flotte og kraftfulde stemme har han opnået stor popularitet alle steder. Gasolin, DAD, Leonard Cohen, Creedence, Big Fat Snake, Tina Turner, Hanne Boel, Johnny Cash, Michael Jackson, Smokie, Deep Purple er nogle af de kunstnere der er på repertoiret. Thomas har udgivet Cd’en med titlen “Halleluja” En sang af Leonard Cohen som betyder alt for ham. Den indeholder desuden en række af de bedste engelske og danske klassikere. Thomas Pedersen har nu opgivet sit 37 timers job som bager hvor han blev kaldt ”Den Syngende Bager” for som han selv siger “Det bedste jeg ved er at komme ud og spille for en masse glade mennesker i weekenderne” Der kan jeg give mig 120 %. Senest har Thomas deltaget i TV 2’ s talent program ”Voice – Danmarks største stemme og med stor succes Og selv om han måtte forlade programmet lige før finalen, er drømmen om en karriere som professionel musiker og kunstner tættere end nogen sinde. Måske er han den der scorer den største gevinst og får drømmen opfyldt!

FRI ENTRÉ – OPEN AIR
ÅBENT FRA KL.17

Der er mulighed for at bestille dagens ret,
senest onsdagen før kl.19 på tlf.: 50565022. ,
Bordreservation kun muligt i forbindelse med mad.
Spisning foregår i tidsrummet 18.30-20.00 

Date

21 jul 2023
Expired!

Time

Åbent fra kl. 17.00
21:30

Label

Gratis

Sted

Kulturforeningen Pakhus8
Havnepladsen 8, 4720 Præstø
Kulturforeningen pakhus8 · Havnepladsen 8 · 4720 Præstø | Webdesign: Rydendahl Mediegrafisk, Præstø