Herreholdet

Nærværende og swingende dansksproget folkrock

Herreholdet tager i deres numre temperaturen på den midaldrende danske mands længsler og følelsesliv, og det garvede orkester fremfører musikken på en ligefrem og hverdagspoetisk måde, med vægt på stærke, swingende, folk’ede og rootsrock’ede popmelodier.

Sangene strækker sig tematisk imellem parforhold, midtlivskriser, den svære kærlighed og til det at miste og savne, og det hele formidles med alvor, liv, nerve, jordbundenhed og humor af orkestret, hvis medlemmer alle er erfarne musikere og entertainere.

Om Herreholdet:

Herreholdet udgav under navnet Honky Tonk Goose deres selvbetitlede debutalbum Honky Tonk Goose tilbage i januar 2019. Albummet fik en del opmærksomhed i lokalområdet på Sydsjælland, men også nationalt på DR’s P4 og P5. Den gode respons har givet bandet blod på tanden til et nyt album, der udgives i marts 2024. Dette kommende album førte også til skabelsen af det mere danskklingende navn Herreholdet, som nu tager hul på et nyt og endnu mere ambitiøst kapitel af deres musikalske karriere.

https://herreholdet.com/

https://www.facebook.com/herreholdet

Singlen “Som tiden går”: https://open.spotify.com/track/0yXcKDOIYAZjw2CYAZaS0e?si=f5cec82f2a7d4593

Debut-single – video: https://www.youtube.com/watch?v=36o79AEPnT0

Date

06 apr 2024
Expired!

Time

Dørene åbner kl.19
20:00

Pris

125 kr.

Læs mere

Køb billet

Sted

Kulturforeningen Pakhus8
Havnepladsen 8, 4720 Præstø
Kulturforeningen pakhus8 · Havnepladsen 8 · 4720 Præstø | Webdesign: Rydendahl Mediegrafisk, Præstø