Præstø Open

PRÆSTØ OPEN – ET ÅBENT MUSIKALSK FORUM

Præstø Open er et åbent forum for alle, der har noget på hjerte indenfor en hvilken som helst musikgenre, og som kunne tænke sig at prøve det af for et publikum.Et lokalt band eller to vil være vært for aftenerne og vil stå for sammensætningen af programmet ud fra tilmeldingerne som foretages forud til en kontaktperson. Man skal være “selvkørende” med sin optræden, da der ikke er noget decideret backingband, medmindre noget aftales på forhånd. Disse musikaftener vil foregå på henholdsvis Pakhus8 og Kirsebærkroen. Foruden PA-anlæg vil der være mikrofoner og standard baggear, trommer og e-piano på scenen. Hvis der skulle være behov for yderligere udstyr, medbringer man selv. Vi ses på eller foran scenen!

Hvis du og/eller dit band ønsker at gribe mikrofonen ved et af vores arrangementer så tag kontakt til Per Henriksen på  e-mail: perhen43@gmail.com eller mobil: 27 62 54 55

Alle instrumenter og musikgenrer er velkomne.

Hvis du ønsker kontakt til andre musikere og optrædende kan du gøre det i den Facebookgruppe vi har oprettet til formålet.

https://www.facebook.com/groups/3338645153124031

Generel info:

https://www.facebook.com/praestoeopen

 

 

 

Date

21 nov 2023
Expired!

Time

Dørene åbner 19.00
19:30

Pris

50 kr.

Sted

Kulturforeningen Pakhus8
Havnepladsen 8, 4720 Præstø
Kulturforeningen pakhus8 · Havnepladsen 8 · 4720 Præstø | Webdesign: Rydendahl Mediegrafisk, Præstø