Starlingville

Starlingville er et spændende nyt navn på den danske musikscene. Da deres debutalbum Welcome to Starlingville, udkom i april 2022 introducerede bandet for første gang omverdenen for deres medrivende musikalske univers.

De fem musikere, der hver især har deres egen musikalske baggrund og stil – sanger/sangskriver Anders Andreassen, guitarist Thomas Christiansen, sanger Mette Juel, bassist Carsten Due og trommeslager Jimmi Koldenborg – samler forskellige indflydelser fra både amerikansk og nordisk rock samt americana for at skabe en energigivende fusion af fængende melodier og inderlige tekster, som har vakt genklang hos både radiostationer og fans.

Debutalbummet “Welcome to Starlingville” strøg direkte ind som ”Ugens Album” på P5. Flere singler fra albummet har siden fået massiv airplay på DR og en lang række lokalradioer landet over.

Efter den flyvende start udsendte Starlingville i november 2022 singlen  ”Thick as Thieves”. Singlen er forløber for et kommende album med forventet udgivelse medio 2023. Musikalsk fungerer singlen som en naturlig forlængelse af debutalbummet og samtidig er der en mærkbar udvikling musikalsk såvel som i teksten.

Starlingville er engageret i at skabe kompositioner, der er designet til at opløfte ånden og styrke sjælen.

Effekten af Starlingvilles blanding af melodiøsitet og meningsfuld lyrik har gjort dem til en fast favorit blandt lokale radiostationer og på DR. Deres indspilninger er gennemsyret af en optimisme, der overskrider de daglige prøvelser, vi står over for – og som giver en tiltrængt trøst i usikre tider.

Hvis du leder efter noget opløftende musik til din playliste, så kig ikke længere end til Starlingville!

Date

10 nov 2023
Expired!

Time

Dørene åbner kl.20
21:00

Pris

150 kr.

Læs mere

Køb billet

Sted

Kulturforeningen Pakhus8
Havnepladsen 8, 4720 Præstø
Kulturforeningen pakhus8 · Havnepladsen 8 · 4720 Præstø | Webdesign: Rydendahl Mediegrafisk, Præstø