The Bridges

D. 11. november debuterede The Bridges med singlen ‘Daydreamers’ – en sang der uden tvivl vil vække glæde hos fans af Superheroes og The War On Drugs. Musikvideoen, der udkommer til sangen, afslører bandets genfundne kærlighed til det idylliske Sydsjælland.

‘Daydreamers’ er produceret af Lukas Vanggaard, som GAFFA for nylig roste for hans helt særlige øre for catchy indiepop – en musikalsk kvalitet der i dén grad skinner igennem på debutudspillet fra The Bridges.

Musikken er skabt lidt udenfor Præstø i en lille oase, hvor The Bridges holder til. I en gammel ladebygning har de indrettet et stort studie, der kan gøre enhver musiker grøn af misundelse, og udenfor er der marker så langt øjet rækker. Der er med andre ord plads til de store armbevægelser, som The Bridges nu er klar til at præsentere.

Stoltheden over de idylliske omgivelser har dog ikke altid været til at få øje på hos de fem musikere.

Genfandt kærligheden til Sydsjælland

“På en måde har det bare ikke føltes så cool at være fra Sydsjælland, så vi har altid undladt at fortælle folk, hvor vi er fra, når vi har været ude at spille med andre projekter”, lyder det fra bandet.

Men i takt med de spirende festivaler og opblomstringen af kunstnerkollektiver på Møn på den anden side af broen, genfandt bandet også selv kærligheden til det naturskønne område, der altid har været det trygge omdrejningspunkt i deres liv. “Nogle gange skal der en fremmeds

perspektiv til, at man selv indser kvaliteten i noget, man ellers tog for givet”, forklarer bandets forsanger Rasmus Møller, hvis karakteristiske lyse klang synger de medrivende vers:

“Listen to the war boys, they’re raging

We’ll be fine when we’re out of their zone

Take you to my country home in the fields

I’ve been thinking about you and me”

 

Sådan lyder de indledende linjer på ‘Daydreamers’, som netop handler om at sætte pris på de trygge omgivelser, når TV’et svømmer over med nyheder om krig, konflikter og ødelæggelse.

“Herude i vores lille trygge boble går tingene lidt langsommere, og der er plads til at dagdrømme sig væk fra alverdens katastrofer. Det har vi virkelig lært at sætte pris på”, uddyber bandet. På den måde er sangen endt med at blive en hyldest til de landlige omgivelser og det lidt langsommere liv langt fra hovedstaden.

Tag med en tur på landet

Den genfundne kærlighed til Sydsjælland kommer også til udtryk i musikvideoen, der blandt andet udspiller sig på spillestedet Stars i Vordingborg og på det lokale værtshus.

Videoen skulle optages på én dag med en iPhone, lød dogmet, og dens charmerende fortælling afslører bandets tendens til ikke at tage sig selv alt for højtideligt. “Vi er fra landet, og det må gerne komme til udtryk på en måde, som får folk til at trække på smilebåndet”, siger bassist Lasse Solevad og smiler indforstået til sine bandkammerater.

Hesten i transporteren erstattes med musikgearet, og snart samler den improviserede tourbus medlemmerne op én efter én. Tag med en tur på landet og mød Rasmus Møller, Lasse Solevad, Bjørn Birk, Marie Antonie og Frederik Hvenegaard, som sammen udgør The Bridges.

Date

19 maj 2023
Expired!

Time

Dørene åbner kl.20
21:00

Pris

95 kr.

Læs mere

Køb billet

Sted

Kulturforeningen Pakhus8
Havnepladsen 8, 4720 Præstø
Kulturforeningen pakhus8 · Havnepladsen 8 · 4720 Præstø | Webdesign: Rydendahl Mediegrafisk, Præstø