Thomas Buttenschön

Der venter publikum en stor musikalsk oplevelse, når Thomas Buttenschøn går på scenen bevæbnet med sin særlige kombination af populære ørehængere og nærværende showmanship. Den populære sanger, musiker og entertainer er blandt andet kendt for at forene
smuk poesi og store følelser med humor, finurligheder og hverdagsfortællinger. Han har altid noget på hjerte, og han har i den grad ordet i sin magt. Når han tilmed kombinerer sin fortælleglæde med fantastisk musik, er der garanti for sange, som bare kalder på at blive lyttet til.

Modig sangskriver
Siden 2006, da Thomas Buttenschøns musikalske rejse for alvor begyndte, har han haft en stribe store hits, blandt andet “Fantastiske Mandag” “Smukkere end Smuk” og “Dårlig Sex”. Gennem årene har han endvidere udvist en sjælden evne til at blive ved med at overraske. For eksempel med sin deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix, og da han sammen med Chief 1 udgav sommerhittet “Alt Er Godt”. Den altid produktive sangskriver har desuden vist, at han ikke er bange for at lukke publikum helt ind i sit inderste. Af samme grund tøvede GAFFA’s
anmelder ikke med at udnævne Thomas Buttenschøn til Danmarks modigste sangskriver i forbindelse med en intimkoncert i februar 2023 – en koncert, som desuden udløste seks stjerner i musikmagasinet.

Alsidig kunstner
Med andre ord er der tale om en særdeles alsidig kunstner, som altid formår at række langt ud over scenekanten og ind i hjertet på publikum. Med sin karakteristiske stemme, sin musikalitet og sit nærvær er Thomas Buttenschøn altid garant for, at publikum bliver taget med på en stemningsfuld rejse. To ting er sikkert: Det er altid vedkommende, og det er aldrig kedeligt.

Date

20 sep 2024

Time

Dørene åbner kl.19
20:00

Pris

175 kr.

Læs mere

Køb billet

Sted

Kulturforeningen Pakhus8
Havnepladsen 8, 4720 Præstø
Køb billet
Kulturforeningen pakhus8 · Havnepladsen 8 · 4720 Præstø | Webdesign: Rydendahl Mediegrafisk, Præstø