Twiins

Brødrene Kurt og John Poulsen har mange år på bagen på den danske musikscene. De startede i midt80erne med bandet Venus og sideløbende med brødrebandet Brotherhood in Trouble. Mødet med deres mentor Michael Falch i 90erne betød et langt musikalsk sammenarbejde i Michael Falch ́s Nye rejsende.

John Poulsen var fast bassist for Peter Viskinde (Big Fat Snake). Kurt og John Poulsen, Bas og guitar, hos Micael Falch i Nye rejsende. De har turneret med sangerinden Rie Rasmussen (Danser med drenge). Brødrene har medvirket på et hav af plader og har udgivet 4 plader i eget navn Twiins (Twiinsmission). De var sidst pladeaktuelle med udspillet ”Tosomhed med turbo på”.

Brødrene har opvarmet for navne som: Big fat Snake, Danser med drenge, Bellami Brothers, Van Morrison, The Animals.

Når TWIINS rammer PAKHUS 8, bliver det i en ny konstellation. På trommer er det Jesper Grann tidligere, trommeslager i Baal, Poul Krebs osv., og ny guitarist Peter Kobayashi, og til sidst på keys, deres mangeårige ven Lars Jensen (Effy og Eliten)

Den ene halvdel af Twiins, Kurt Poulsen, har haft rigtig travlt. Han er netop udkommet med sit solo-album, Mindernes allé, så denne Twiins koncert er den første i år, men forhåbentligt ikke den sidste. Så velmødt når stenalder drengene træder op med skarpladte våben.

Date

19 okt 2024

Time

Dørene åbner kl.20
21:00

Pris

125 kr.

Læs mere

Køb billet

Sted

Kulturforeningen Pakhus8
Havnepladsen 8, 4720 Præstø
Køb billet
Kulturforeningen pakhus8 · Havnepladsen 8 · 4720 Præstø | Webdesign: Rydendahl Mediegrafisk, Præstø